Træt af at være her? Flyt til udlandet – det er ret nemt!

Flyt til udlandet

Siger nogen “Flyt til udlandet, det er nemt!”, skal du ikke bekymre dig meget mere end hvis det var en lokal dansk flytning.

Skal du flytte til udlandet fra Danmark så gør det på den nemmeste og mest overskuelige måde: find et flyttefirma, der har lang erfaring med internationale flytninger. Ikke kun med at pakke, sikre og levere dine ejendele, men som også har en service, der er næsten lige så vigtig ved et så stort projekt som at flytte til udlandet, nemlig planlægning, flyttevejledning og gode, praktiske råd. Dette medvirker til at gøre dit flytteforløb så gnidningsfrit, som det er muligt.

Det er uhensigtsmæssigt at skulle bruge og koordinere flere forskellige leverandører – det kræver for mange kræfter. Samtidig har du ved en flyt ning til udlandet fra Danmark brug for det forkromede overblik – du har med andre ord brug for en totalløsning, der giver dig fuld kontrol med forløbet. Uanset hvilken løsning man vælger – og uanset hvor man skal flytte hen – så er det vigtigt at man har ét flyttefirma, der er i kontrol med hele forløbet.

Flyttefirmaet man vælger, bør være medlem af en international brancheorganisation for flyttevirksomheder så dets samarbejdspartnere ude i Verden arbejder efter nogenlunde samme regler som ens eget flyttefirma.

Flyt til udlandet – men uden alle ens ejendele?

Hvis man ikke ønsker, at alle ens ejendele skal med med til udlandet, så kan man leje sig ind i et lagerhotel, som det så fornemt hedder. Møblerne får ikke morgenmad på sengen eller gratis kaffe – men de står tørt og godt sådan et sted.

Vi har haft kontakt med et flyttefirma, der har lagerhoteller i både Fredericia, Kolding og Vejle og som har erfaring med kunder fra næsten hele landet. De ville gerne hjælpe med flytning – ikke bare til Skandinavien, men generelt til hele Europa – samt opbevaring.

Jens Sneppegård