Sommeren skal gå med noget tagarbejde

Ja, det er sådan, at vores hus trænger til lidt kærlighed, og derfor har vi fået spulet ydermurerene, og det er blevet rigtig pænt. Det er utroligt, hvad en omgang solid rengøring kan gøre, og derfor er jeg rigtig glad for tiden. Det næste projekt er, at der skal udføres noget tagarbejde her i Odense til sommer, og det skal nok også blive rigtig godt, for det er noget, som her trænger til, kan jeg godt mærke på det hele. Det er en ting, som er helt sikkert.

carpenters

Nå, men nok om alt det. Vi har også lige booket en ferie, så det ikke bliver helt praktisk, det hele. Det er nemlig sådan, at det er ved at være lang tid siden, at vi sidst var i udlandet, hvorfor vi har besluttet os for, at der skal ske noget på den front nu. Vi skal til Gran Canaria, og det glæder vi os til, allesammen. Store som små.

Ellers går det bare rigtig godt, og jeg har fået mig et nyt arbejde, som jeg holder utroligt meget af. Det er nemlig et, hvor jeg har mit helt eget kontor, og der kan jeg så passe mig selv, og det arbejde, som jeg nu engang udfører. Jeg er rigtig glad for det, og jeg er faktisk blevet meget mere produktiv, efter jeg er blevet min egen herre med eget kontor. Det er virkelig dejligt, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor fedt, det hele er. Det kan jeg godt sige jer. Vi ses.