Skal satme ud og køre på mine side-by-side

Pænt goddag og rigtig mange gange velkommen til bloggen!

Det er bare fedt at det er begyndt at være bedre vejr. Det er helt perfekt til mig, for jeg elsker at komme ud og rulle lidt på mine side-by-side rullere. Jeg har stået på rulleskøjter næsten lige så langt tid, som jeg kan huske tilbage.

Jeg kan lige hurtigt fortælle jer, om en pinlig episode der skete engang i folkeskolen.
Vi skulle op og se et museum med 3-4 andre klasser, så vi var en ordenlig flok børn fra folkeskolen, der kom afsted. Et par venner og jeg elskede at stå på rulleskøjter, så vi havde taget vores på, så vi kunne rulle derop, da vi selv skulle gå derhen (det lå lige 10 mins gåtur fra skolen). Museet lå på toppen af en stejl bakke. Efter vi havde været inde og kigge rundt på museet skulle vi tilbage. Mine venner og jeg tænkte at det var et godt tidspunkt lige at vise hvor vilde vi var til at stå på rulleskøjter, så vi kørte ned af bakken, forbi alle de andre som gik ned af bakken, og for dælen vi fik fart på. Problemet var så bare at jeg havde for travlt med at få meget fart på, og se sej ud, at jeg ikke lagde mærke til at vejen sluttede, og jeg kunne slet ikke nå at stoppe. Jeg kørte lige ind i kantstenen for enden af bakken, og fløj direkte ind i en busk og et træ. Det gjorde hammer nas. Resten af eleverne stod og var ved at dø af grin, da jeg endelig fik mig selv rullet ud af busken.

Ja, det var så min rimelig pinlige historie om mine rullere.