Skal man blive uddannet massør

Hej derude!

Jeg var forleden dag nede og få en rigtig god omgang massage. Der er nu ikke noget der kan få mig til at slappe så godt af, som massage kan. Jeg har faktisk overvejet om jeg skulle blive uddannet massør, for jeg har altid godt kunne lide at give massage.

Vi har en god ven af familien som er massør, og i hans job kører han rundt og giver massager i hjemmet til folk, som ikke lige har mulighed for at komme ud af en eller anden årsag. Sådan kunne jeg egentlig også godt tænke mig at arbejde, for jeg har det med at blive lidt træt af et sted, hvis jeg skal være der hver eneste dag. Det vil jo ikke komme til at ske, hvis jeg nu arbejder hjemme ved kunderne. Det må jeg lige gå i tænkeboks med, for det er nok ikke lige en beslutning jeg skal tage uden at tænke mig godt om.

Nu er der altså heller ikke ret længe til at sommerferien begynder, og nu nogen er den endda allerede begyndt. Jeg håber I alle sammen kommer til at få en rigtig skøn sommer.

Vi ses snart herinde igen.