Permanente øjenbryn

Hvis man er så uheldig at have nogle meget lyse bryn eller meget små bryn, kan det være irriterende at skulle tegne dem op hver morgen. For mange kvinder kan det nemlig give et ekstra selvtillidsboost, hvis hele ens make up bare spiller. Det betyder at brynene også skal være pæne og markerede. Man ser i dag en stigende tendens til at markerede bryn er populært. Hvis man ikke gider at tegne brynene op hver morgen, kan man med fordel prøve 3D bryn. Her får man tegnet brynene op med permanent makeup, så man slipper for at skulle tegne dem op hver evig eneste morgen. Klik ind på http://www.ecuri.dk/ecuri-cosmetics/behandlinger/3d-bryn/ hvis du vil vide mere om 3D bryn.

beauty-1507065_960_720Sådan foregår behandlingen

Når man taler om denne behandling siger man ofte at det er permanent makeup. Dette er dog ikke helt sandt. Det er ulovligt at tatovere i ansigtet her i landet, hvilket betyder at langt de fleste steder tilbyder en behandling, der er næsten permanent. Med denne behandling kan man få øjenbryn der ser mere fyldige ud, samtidig med at de får lige det udseende, som man ønsker. 

Når man siger at behandlingen næsten er permanent betyder det, at man ofte vil beholde resultatet i op til 5 år. Herefter vil mange have brug for en behandling mere. Fordelen ved denne form for behandling er, at det ser helt naturligt ud. Det ligner ikke at man bare har tegnet med en tusch i dit ansigt. Behandlingen giver det visuelle udtryk at du har flere hårstrå. Derudover har man altid mulighed for at få en helt unik behandling, så ens bryn bliver lige som man gerne vil have dem i forhold til farve, udformning og så videre. Behandlingen virker også på personer, der slet ikke har nogle øjenbryn.

Prøv også permanente læber

Hvis man ønsker at gøre hverdagen endnu mere nem, kan man få lavet en lignede behandling på sine læber. Her benytter man sig af den samme metode, hvor man blot tegner læberne op i stedet for brynene. Man kan enten nøjes med kun at få farvet kanten af læberne op eller få fyldt hele læben op med farve. Hvis man bare vil have mere markante læber, kan man nøjes med kanten. Behandlingen kan dog også virke som en form for erstatning for læbestift, hvor man altså fylder hele læben ud. Denne behandling vil give enhver kvinde flotte og naturlige læber.