Man finder også “fancy” containerindretning i Odense

Containerindretning? JEG troede aldrig, det var noget, jeg skulle beskæftige mig med. Men det har vist sig pludselig at være både smart og et prisværdigt alternativ til såvel kontorer som private boliger.

Min kone, som arbejder for et illustreret blad, der beskæftiger sig med arkitektur, fortalte mig for nyligt om at man ikke længere betragtede folk der boede i containere som nogle der var på kanten af samfundet – tværtimod så havde de mange fordele ved modul­byg­geri åbnet en helt ny verden for almindelige mennesker og også for folk med mange penge og det var nu ganske “hot” at bygge boliger, der var indrettet i containere!

Jeg var ved at falde ned fra stolen, da hun fortalte mig det, men bagefter har jeg fået interesse for containerindretning. Er det ikke underligt?

Containerindretning Odense
Containerindretning. Sådan kunne et hjem i Odense godt se ud.

Containerindretning med individuelle og fleksible løsninger

Hvor min kone beskæftiger sig med boliger, så interesserer jeg mig mere for de behov, som virksomheder har. Og det mest interessante er, at der er – i princippet – næsten ingen grænser for, hvad en container kan indrettes og bruges til. En spe­ci­a­lind­ret­tet container er derfor en meget fleksibel løsning, den er nem at flytte og transportere. En anden god ting er, at containere er vejrbestandige og at de ikke kræver udvendig vedligeholdelse. Der er angivelige heller ingen fugt problemer og indeklimaet skulle være helt fint i en container.

Det er vældigt smart, at modulerne kan bygges i etaper – har man brug for flere, kan man altid udvide og har man brug for at modificere sin containerindretning, gør man det. Og det tager ikke så lang tid.

Jeg har set at der arbejdes med containerindretning til vidt forskellige arbejdspladser, lige fra til mere almindelige isolerede containere der bruges som almindelige kontorer til de ekstreme arbejdsforhold der kræves til laboratorier i offshore-industrien.

Hvor er det spændende!

Mvh Jakob Bukstis-Krone