Med isolering er du alene med din musik

Er du lige begyndt at spille musik så vil resten af personerne i din husstand formentligt sætte stor pris på, at du sørger for, at der er isolering i huset før du begynder at spille.

Kun med isolering kan du være sikker på, at du er helt alene med din musik. For hvis du ikke får lavet noget ordentligt isolering så vil du ikke kunne sidde der og leve dig helt ind i musikken. For så vil hele din familie eller alle dine room mates, alt afhængigt af din boligsituation, brokke sig så meget, at det ødelægger hele oplevelsen. Så hvis du går i gang med at spille kan du ligeså godt med det samme finde noget isolering, som der isolerer dig og din musik fra resten af verden. Et sted, du kan kigge efter sådan noget isolering er her http://www.isolerings-gruppen.dk/, hvor du finder alt inden for netop disse produkter. 7

Det kan være, at du er så heldig, at du på en eller anden måde har fået fat i et trommesæt. Det kan være, at det er noget du har købt eller måske er det noget du har fundet på en side, som leverer gratis ting på nettet. Uanset hvordan den er kommet i dine hænder så vil alle blive glade hvis du lige finder noget at isolere med.

Indret dit helt eget trommeunivers med isolering

En rigtig kunstner skal have komplet stilhed for at kunne koncentrere sig og for at sørge for, at man ikke kan høre musikken som de andre i bofællesskabet eller kollektivet spiller så kan man lige smække noget isolering på og så er det så nemt! For så er man helt alene og også når man laver noget som ikke lyder så godt er man helt alene hvilket kan være meget rart.