Har de en særlig registreringsafgift i Århus?

Jeg har hørt at de kan noget i Århus med registreringsafgift. Mon det passer? Eller er det endnu en af de gamle Århus-vittigheder, der stædigt nægter at dø?

Jeg elsker Århus og det er der mange gode grunde til. En anden ting, jeg elsker, er spændende biler. Og jeg snakker biler som er så spændende, at jeg er nødsaget til at købe dem i udlandet. Men jeg VIL køre i dem, så jeg slipper ikke for at gøre SKAT glad en gang imellem.

Undgå ventetid – få forhåndsberegnet din registreringsafgift

Beregning af registreringsafgift hos SKAT tager typisk 3-9 uger. Det er for lang tid for MIG! Den gode nyhed er, at jeg kan få beregnet registreringsafgift af et firma, der er godkendt af SKAT – og jeg kan få det gjort lige her i Århus.

Ønsker du at importere din bil fra udlandet, laver man en foreløbig beregning af registreringsafgift, du skal forvente at komme i SKAT’s lommer. Når du så får bilen til Danmark, vil den endelige afgift blive beregnet.

Registreringsafgift Århus
Du kan godt få beregnet registreringsafgift på din importerede bil selv om du bor i Århus.

Registreringsafgift faktorer for importerede biler

Beregningentager udgangspunkt i handelsprisen – dvs. den pris, bilen typisk ville blive solgt til hos danske forhandlere. Den endelige beregning omfatter desuden faktorer som kilometerantal, ekstraudstyr, standardmonteret sikkerhedsudstyr og bilens generelle stand.

En godkendt importør kan beregne registreringsafgiften på de fleste person- og varebiler. Der kan forekomme undtagelser idet der for visse sjældne eller specielle biler typisk ikke er tilstrækkelig dokumentation til at kune foretage registreringsafgift beregningen.

Har du pengene til at handle bil i udlandet, er der ingen grund til at tøve. Hvem ved? Måske du ligefrem synes det er sjovere måde at handle bil på.

JEG gjorde!

PS. du kan også læse om brugte biler.

Mvh. Wolfgang Reiter Jensen