Gode råd til den nye bilejer

Hvis man er blevet bilejer for første gang, ved man selvfølgelig ikke alt hvad der skal vides omkring biler, derfor kommer der her nogle gode råd til dig der er førstegangs bilejer.

Når man køber en fabriksny bil, er den som oftest ikke undervognsbehandlet. Det er ofte set, at bilforhandlerne ikke har været gode til at informere om dette, til trods for at de ofte selv tilbyder at foretage en undervognsbehandling. En undervognsbehandling er rusbeskyttelse af bilen, og det forlænger bilens levetid. Det er vigtigt at sørge for at bilen får denne rustbeskyttelse, da det danske vejr ofte er hårdt for bilens metaldele. Man kan købe en undervognsbehandling mange steder, også ofte hos bilforhandleren. Man kan også bruge SUVO, som tilbyder behandlinger til alle slags biler, og som er kendte for deres grundighed og deres gode resultat. SUVO findes over hele landet, bl.a. også i Vejrup.

640px-rust_on_metalEn undervognsbehandling ødelægger ikke fabriksgarantien

Når man køber en helt ny bil, er der også fabriks garanti på den. Når man køber bilen får man ofte af vide hvad man ikke må få foretaget hos en uautoriseret auto mekaniker, da dette vil gå ind og ødelægge fabriksgarantien. Firmaet SUVO er autoriseret til at lave rustbeskyttelse på alle slags biler, og derfor bryder man ikke fabriksgarantien ved at få undervognsbehandlet den. Det er dog vigtigt at tilføje, at bilens fabriksgaranti ikke dækker, hvis der kommer rustskader på en ny bil, især hvis den ikke er rustbeskyttet. Derfor er det bare virkelig vigtigt at sørge for at få givet bilen den rigtige behandling, især i forbindelse med det danske vintervejr hvor der er skriftevis tøvejr og frost og salt og vand på vejene.

Forhandl om prisen hos til autoforhandler

Som før nævnt, så tilbyder de fleste autoforhandlere at undervognsbehandle bilen som en del af klargøringen af den nye bil man har købt. Det kan være en god ide at prøve at forhandle om prisen på behandlingen, g evt. prøve at få en behandling med i prisen på bilen. Oftest er det dog lidt dyrere at få lavet en behandling hos autoforhandleren.