Find billige lån, når vaskemaskinen går i stykker

Vi kender det alle: en ulykke kommer sjældent alene. Det er altid, når du er på dagpenge, at vaskemaskinen går i stykker. Eller når du lige har brugt en masse penge på at renovere badeværelset. Eller når du lige et kommet hjem fra ferie. Lige meget hvad: vaskemaskinen går altid i stykker, når du ikke har penge til at reparere den eller til at købe en ny. Din udvej kan derfor være at tage et lån. I en familie kan det være svært at få tid til at gå på vaskeri i det daglige. Og der er rigtig meget vasketøj. Det er derfor en god ide at ofre de ekstra penge.

Der er flere sider på nettet, hvor du kan finde billige lån. En af dem er Moneybanker. Her kan du få et godt overblik over alle de billige lån, der er på markedet netop nu. Det kan hjælpe dig med at få råd til en vaskemaskine hurtigt. Du vil nemlig ikke kunne gå ned i din bank og låne penge til en vaskemaskine. Det, synes de, er for lille et lån.

Sådan sammenligner du billige lån

Når du skal ud at låne penge, er det en god ide, at du har gjort det klart, hvor meget du vil låne. Når du skal låne til en ny vaskemaskine, ved du, hvor meget en ny vil koste. Måske har du allerede udset dig den model, det skal være.

Når du går ind på Moneybanker, kan du derfor skrive, at det er det beløb, som du gerne vil låne. Så får du vist de relevante lån. Når du tager et billigt lån, kan du typisk låne fra 5000 kroner og opefter. Du kan sagtens få en god vaskemaskine for 5000 kroner, så det er ikke sikkert, at du har brug for at låne flere penge.

På Moneybanker kan du se, hvor meget du skal betale i renter og gebyrer for dit lån om året. Det er det, der hedder ÅOP. Det skal være så lavt som muligt. Det vil give dig det billigst mulige lån.

8Nedenunder hvert regnestykke kan du også se en udregning af, hvor meget de forskellige lån vil komme til at koste dig. Hvis du låner 5000 kroner, har de altså regnet ud, hvor meget du skal betale tilbage efter for eksempel et år. Det giver dig et mere reelt billede af, hvad lånet vil komme til at koste.