Fedt man – sauna!

Så er jeg tilbage efter en god weekend. Jeg har ikke været så aktiv her i weekenden, for der har jeg haft mega travlt med at se serier. Jeg fik endelig set femte sæson af Game og Thrones færdig, og gal den er fed. Jeg kan slet ikke vente til næste sæson. Nok om det.

Nu vil jeg så gerne lige fortælle jer noget rimelig fedt noget, som jeg lige har opdaget. Nemlig at man kan købe billige infrarøde saunaer. Jeg har aldrig brudt mig specielt meget om at sidde i en 90 grader varm sauna, så jeg har aldrig rigtig været den helt store sauna-bruger. Det skal måske til at ændre sig, for jeg har nemlig lige set, at man kan købe noget der hedder en infrarød sauna, og det skulle være noget mere behageligt. Jeg kunne nok godt lige tænke mig at prøve de her infrarøde saunaer inden jeg køber noget, for jeg har ikke så meget lyst til at købe en sauna, før jeg ved det.

Du kan læse om infrarøde saunaer her: http://saunaogspa.dk/ – hvis du heller ikke kender til det.

Vi ses!