En låsesmed reddede dagen i Lyngby

Det sku’ have været en bedre dag! Men sådan skulle det ikke være. I hvert fald ikke til at starte med.

Vi havde besluttet os for en tur i bilen rundt i Nordsjælland og det var ungerne glade for. Vi kørte rundt og nøde det varme sommervejr, men inden vi kom til Lyngby, var ungerne møre af turen i den varme bil. De ville ud ha’ en is og så ville de på stranden. Isen blev klaret i hovedgaden, men da vi kom tilbage til bilen, var den låst – og nøglerne sad inde i den. JEG havde smækket fordøren uden at checke om jeg havde nøglen med. Og nu sad vi så på fortovet med de smeltende is. Og ungerne hylende.

Den næste der kom forbi, var Jakob. Han er låsesmed, men det vidste jeg ikke på det tidspunkt. Han spurgte, hvad der var galt og da vi fortalte ham det, gik han over i sin bil og hentede et eller andet. Nogle få sekunder efter var en af bildørene åben igen. Og vi var på vej til stranden.

Låsesmeden åbner normalt andre døre end vores

Normalt er det andre døre end bildøre som er genstand for vores kære låsesmed’s fingernemhed. Og derfor skal vi ikke glemme at foreslå folk, at de ved selvsyn bør få en ide om, hvad det er for arbejdsopgaver, der – normalt – udfører til dagligt.

Her er hjemmesiden for en af de lokale virksomheder – et godt sted at starte.

Låsesmed Lyngby
Har du ikke nøglerne i orden, kan din lokale låsesmed fixe det.

I sidste ende endte alting godt, men det var vist ikke min fortjeneste, at det gjorde det. Tak til låsesmeden for hans kreative indstilling til tingene. Det reddede dagen for alle.

Mvh
Bente Sorgenfri