Argan olie lige til håret!

Hep hey hey!

Går det godt derude? Det gør det i hvert fald her. Jeg har lidt på fornemmelsen, at det kan være fordi jeg har ferie lige nu, men skal ikke helt kunne sige, om det er med til at gøre dagene lidt bedre. Jeg ved med rimelig stor sikkerhed, at det i hvert fald ikke er med til at gøre dagene værre, men så tør jeg heller ikke sige mere.

Her i ferien har jeg tænkt mig at tage mig rigtig godt af mit hår. Igennem årene har jeg ikke været så god ved det, hvor det blandt andet er blevet til hårfarvninger og jeg ved ikke hvad. Det er vi begge heldigvis vokset fra, hehe. Fik I den? Vokset fra. Jeg er sjov. Nå, men ja, nu har jeg i hvert fald tænkt mig at tage mig godt af mit hår her i ferien, og her har jeg primært tænkt på at købe noget argan olie til hår, så jeg kan putte det i håret og nyde det.

Nu vil jeg så lige se om jeg kan finde et noget sjovt at putte på fjernsynet. Vejret er ikke lige frem så super indbydende lige nu. Vil bare ligge i sengen i dag og slappe af.

Vi ses!